onsdag 7 maj 2014

Au pair bloggar jag följer - Del 4

fridalavida.se
















Vill ni läsa om hur kul det kan vara att bo i Chicago och om hur man enkelt kan sätta leenden på folks läppar så är det här bloggen för er! Frida har arbetat som au pair sedan januari. För tillfället har hon tagit en paus från bloggandet men kommer säkert snart tillbaka.

jenniusa.blogg.se



















Jenni bor i New York där hon spenderar sina vardagar med att baka minion cupcakes när situationen kräver det och dokumenterar sitt år med härligt vackra bilder!

josseaupair.blogg.se
 












Josefine är en positiv tjej som ser fram emot att resa till Washington, DC och arbeta som au pair i sommar. Hon åker ungefär 10 dagar efter mig så vi håller kontakten om alla förberedelser!

juliab.forme.se














Här har vi en nyttig tjej som gillar att blogga om mat, träning, shopping och hur det är att ta hand om fyra flickor mellan 9 och 4 år.

jessicaintheusa.blogg.se








Jessica är en del av det härliga gäng som jag ska befinna mig på au pair skolan med! Hon är en småländsk tjej som kommer att bo i East Brunswick, NJ. Hon kommer ta hand om tre sportintresserade barn i åldrarna 10, 7 och 5.

aupairjaenna.blogspot.fi

 




 












Till skillnad från övriga bloggar jag följer så är den här varken på svenska eller engelska. Faktum är att google translate får hjälpa till med det mesta! Jenna är en finsk tjej som kommer att bo på au pair skolan samtidigt som mig. Därefter flyttar hon till Westport, CT. Hon verkar väldigt gullig!

karinaupair.blogg.se



















Karin hade riktigt otur med sin första värdfamilj. Hon bodde i Colorado i 50 dagar men insåg redan ifrån början av sin vistelse att något inte stod rätt till. Men ända sedan i början på mars har hon bott hos en familj i River Vale, NJ och stormtrivs. Där tar hon hand om två musikaliska och sportiga pojkar.

2 kommentarer:

  1. I understand nothing but I do see me over there ;)

    SvaraRadera
  2. Haha! I just wrote that I don't understand a word of your blog either, but that you will be staying at the training school the same time as me and seem like a sweet girl :)

    SvaraRadera